Yönetilebilir Web Sitesi Tasarim ve Uygulama

Dinamik web siteleri, içerikleri (resimler, yazılar vs..) bir veritabanında saklanan ve genellikle bir web arayüzü ile içeriği güncellenebilen web siteleridir. Özellikle içeriği sık değişen, ya da geniş bir içeriğe sahip sitelerde bir değişiklik yapılmak istendiğinde sadece veritabanındaki ilgili verinin değiştirilmesi, sayfanın değişmesi için yeterlidir. Bu sayede web siteniz kolay ve hızlı bir şekilde güncellenebilir ve geliştirilebilir.

Müşterilerimizin isteği doğrultusunda özgün olarak hazırlanacak olan web tasarım çalışmasının mutabakatı sağlandıktan sonra, resimsel ve yazımsal dökümanlar istenerek tasarıma başlanır. Karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda projenin büyüklüğüne göre maksimum bir ila iki hafta içinde sayfa aktif edilir 

Yönetilebilir Web Sitelerinin Avantajları:

  • Sınırsız sayıda sayfa ekleme çıkartma: Web sayfalarınıza bu özellik sayesinde onlarca hatta yüzlerce sayfa ekleyebilir, çıkartabilir, mevcut sayfaları düzenleyebilirsiniz.
  • Sınırsız sayıda kategori ekleme çıkartma: Kategoriler ekleme ve silme, kategorilere özel resimler: Kategori ekleBu özellik sayesinde ürün ve hizmetlerinizi gruplandırabilir çeşitli kategori, alt kategoriler ekleyebilirsiniz. Bu kategorilere ait resimler ve içerikler ekleyebilirsiniz.

  • Kolay resim yükleme: Kolay resim ekleme özelliği sayesinde kategorilerinize, ürünlerinize ve içerik sayfalarınıza resimler ekleyebilirsiniz. Bu resimler büyük olmaları durumunda yazılım tarafından otomatik olarak ufaltılırlar.

  • Döküman yönetimi: Word, exel, pdf gibi indirilebilir dökümanları web sitenize yükleme özelliği ile ziyaretçilerin aylık haber bülteni, fiyat listesi , ürün tanıtım broşürü gibi dökümanları web sitenizden kendi bilgisayarlarına yüklemelerini sağlayan bir özelliktir. Bu dökümanların yanı sıra video ve müzik dosyalarını, resim dosyalarını da destekler.

  • Haber modülü: Firma ve kuruluşunuzla ilgili haberlerin yayınlandığı modüldür. Haberleri sıralayabilirsiniz bu sayede istediğiniz haberler en üstte yer alacaktır. Haber modülü sayesinde firma ve ürünleriniz hakkında hızlı bir duyuru yöntemine sahip olursunuz.

  • Duyuru modülü: Firma ve ürünlerinizle ilgili duyuruların yayınlandığı modüldür. Duyuru modülü sayesinde firma ve ürünleriniz hakkında hızlı bir duyuru yöntemine sahip olursunuz.

  • Sınırsız sayıda fotoğraf albümü: Fotoğraf albümü  kategorilendirme ve sınırsız resim ekleme özelliği sayesinde kategorilerinize, ürünlerinize ve içerik sayfalarınıza resimler ekleyebilirsiniz. Bu resimler büyük olmaları durumunda yazılım tarafından otomatik olarak ufaltılırlar. 

    Aynı kategoriye ait bir çok resimin galeri halinde sunulmasını sağlayan bu sistem sayesinde kullanıcılara ürün ve hizmetlerinizle ilgili daha detaylı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

  •  Video galerisi: Youtube Dailymotion vs. gibi harici video paylaşım sitelerini kullanarak web sitenize hiç bir yük getirmeden video ekleyebilirsiniz.

  • Arama motoru dostu site yapısı: Arama motoru optimizasyonuBu özellik sayesinde google da aramalarda üst sıralarda yerinizi alırsınız.

Dökümanlar